CURSURI HOMEBREWING

Învață să faci bere ca un profesionist de la cei mai buni berari din comunitatea de homebrewing. Învață cum se plămădește mustul de bere, ce înseamnă sparging/lautering și de ce e important să răcești berea repede sau să o păstrezi la fermentare la o temperatură constantă. Fie că ești începător sau avansat, vei avea acces la cele mai bune ingrediente, training pas cu pas, un prânz gustos de la prietenii noștri și o degustare de beri excelente. Curios? Alege-ți cursul care ți se potrivește de mai jos.

BREWS BROTHERS
CURS ÎNCEPĂTORI
WEST COAST
WHEAT BEER

17.02.2024 / 11:00

BREWS BROTHERS
CURS ÎNCEPĂTORI
BELGIAN
BLONDE ALE

02.03.2024 / 11:00

BREWS BROTHERS
CURS ÎNCEPĂTORI
WEST COAST
WHEAT BEER

16.03.2024 / 11:00

BREWS BROTHERS
CURS ÎNCEPĂTORI
WEST COAST
WHEAT BEER

30.03.2024 / 11:00

Vrei să oferi cursul de homebrewing cadou cuiva drag sau unui coleg de muncă? Nimic mai simplu, achiziționează un voucher cadou pentru un Curs de Homebrewing, valabil timp de 6 luni de la momentul achiziției*. Noi punem la bătaie inclusiv grafica pentru voucher, pe care o poți apoi printa la orice imprimantă color.

*Lucruri importante de ținut minte înainte de a achiziționa acest voucher:

 • Sunt luate în considerare doar comenzile plătite la finalizarea comenzii, respectiv cu card online prin LibraPay sau prin Transfer Bancar (cu mențiunea că trebuie să primim confirmarea plății înainte de a emite voucherul)
 • Avem nevoie de datele persoanei care va participa la curs (nume, prenume, nr de telefon) pentru a putea să luăm legătura cu el/ea în caz de nevoie
 • Persoana care va participa la curs trebuie să ne contacteze cu minim o săptămână înainte de cursul la care-și dorește să participe
 • Voucherul este valabil pentru cursurile basic West Coast Wheat Beer, dar poate fi folosit și la cursurile speciale, cu condiția achitării diferenței de preț între Voucher și Cursul Special.

CE PRIMEȘTI LA CURSURILE BREWS BROTHERS

Toate ingredientele de care ai nevoie pentru a face o șarjă de bere, plus informații complete despre fiecare etapă a procesului de fabricare a berii în parte. 

Un prânz ce include un meniu la alegerea ta cu cei mai gustoși burgeri din oraș, de la Burger Van (Honest Burger, Royal Burger sau Hippie Burger + cartofi prăjiți).

O degustare de beri produse de noi sau exclusivități aduse de la prietenii noștri din România sau din afara țării.

Și, bineînțeles, cota ta parte din prima ta bere (5 Litri), într-un recipient special plus drojdia necesară pentru fermentare.

INFORMAȚII IMPORTANTE

Știm, abia aștepți să participi la primul tău curs și să te apuci să faci prima ta bere extraordinară. Înainte, însă, te rugăm să ții cont de următoarele aspecte în ceea ce privește cursurile:

 • Numărul minim de cursanți pentru cursurile de începători este de 4 persoane, așadar, în cazul în care nu reușești să mai convingi încă 3 prieteni și la cursul la care te-ai înscris tu participă mai puțin de 4 persoane, vom face tot ce putem pentru a te reprograma la o dată convenabilă pentru tine.
 • OK, ți-ai convins toți prietenii să vină cu tine să faceți bere, țineți cont că numărul maxim de persoane care pot participa la curs este 8 (sau un număr mai mare, în condiții speciale, pe care trebuie să le agreăm în avans). Dacă mai aveți și alți prieteni care vor să vă însoțească, sunt bineveniți în Tap Room-ul Brews Brothers cât timp voi faceți bere.
 • Te vom suna cu 2 zile înainte pentru a confirma participarea ta la curs. În cazul în care intervine ceva în programul tău și nu mai poți veni, te rugăm să ne spui în avans și aranjăm cum e mai bine pentru tine o participare ulterioară.
 • Procesul de fabricare a berii presupune și niște muncă fizică din partea ta și a celorlalți cursanți, plus căldura degajată de oale în timpul fierberii mustului de bere. Ca atare, îți recomandăm să te îmbraci lejer și, eventual, cu niște haine de care să nu-ți pară rău în caz că le pătezi.
 • Și pentru că tot vorbim de oale, plite și lichide încinse, cade în sarcina ta să ai grijă și, mai ales, să nu bagi degetul în bere pentru a o gusta. Îți garantăm că așteptarea va merita și va fi mult mai gustoasa răcită și fermentată.
 • Durata unui curs (cu tot cu prânz și degustarea de bere) este de aproximativ 5 ore, vom începe la ora 11:00 și vom termina în jurul orei 15:00, deci nu-ți planifica alte distracții înainte de ora 16:00.
 • Berea pe care o vei primi la finalul cursului trebuie să mai stea 2 săptămâni la fermentat înainte de a fi trecută în sticle, unde ar mai trebui să stea minim o săptămână înainte de a putea fi băută. Îți vom da absolut toate instrucțiunile necesare referitoare la păstrare pe timpul fermentării și condiționării în sticle, dar ești singurul responsabil în cazul în care apar orice probleme cu berea odată ce ai dus-o acasă.

FACEM BERE (ȘI O BEM) AICI

Str. Sarafinești 16B, Parter, Sector 2, București

Brews Brothers