Descriere
Îți plac berile negre, cu un corp consistent și note de cafea și ciocolată îmbinate cu o ușoară amăreală de hamei? Atunci hai să facem împreună un Irish Stout unic de la zero folosind ingrediente naturale și procesul de fabricație standard al unei beri: plămădirea malțului de orz (mashing), obținerea mustului de bere (sparging), fierberea mustului de bere, răcirea lui și punerea la fermentare.
Cursul are o durată de aproximativ 5 ore și are următoarea structură:
- scurtă descriere a ingredientelor ce vor fi folosite – 10 minute
- plămădirea mustului de bere (mashing) – 60 minute
- obținerea mustului de bere (sparging / lautering) – 20 minute
- fierberea mustului de bere și adăugarea hameiului – 60 minute
- răcirea berii – 15 minute
- trecerea berii în fermentator & adăugarea drojdiei – 10 minute
Pe parcursul procesului de fierbere a mustului de bere vom mânca împreună un burger delicios de la Burger Van (poți alege între trei meniuri: Honest Burger, Royal Burger sau Hippie Burger), iar pe parcursul cursului vom face o sesiune de degustare unde va putea gusta din trei beri diferite, produse în Atelierul Brews Brothers sau de către alte berării craft din România.
Cursul începe la ora 11:00, deci te rugăm să ajungi la Atelierul Brews Brothers cu minim 15 minute înainte pentru a ne cunoaște și a stabili ce și cum avem de făcut.
ATENȚIE! Participarea la curs poate fi anulată fără niciun cost cu maxim 2 zile înainte de data desfășurării cursului și banii îți vor fi returnați în întregime. În caz contrar ne rezervăm dreptul de a nu returna nicio parte din valoarea cursului.
Recenzii
Nu există încă recenzii.