Descriere
IMPORTANT! Cursurile din următoarea perioadă se vor desfășura în condiții speciale. Înainte de a te înregistra la curs, te rugăm să citești informațiile de aici!
Învață să faci o bere în stilul West Coast Wheat Beer de la zero folosind ingredientele și procesul de fabricație standard al unei beri: plămădirea malțului de orz (mashing), obținerea mustului de bere și spălarea malțului (sparging), fierberea mustului de bere și adăugarea de hamei, răcirea mustului și punerea la fermentare.
Cursul are o durată de aproximativ 4 ore și are următoarea structură:
- scurtă descriere a ingredientelor ce vor fi folosite – 10 minute
- plămădirea mustului de bere (mashing) – 60 minute
- obținerea mustului de bere și spălarea malțului (sparging / lautering) – 30 minute
- fierberea mustului de bere și adăugarea hameiului – 60 minute
- răcirea berii și transferul ei în fermentator – 30 minute
Pe parcursul procesului de fierbere a mustului de bere vom mânca împreună un burger delicios de la partenerii noștri, iar pe parcursul cursului vom face o sesiune de degustare unde vei putea gusta din diverse beri produse în Atelierul Brews Brothers. La final, pleci acasă și cu 5L din berea produsă de tine în timpul cursului.*
Cursul începe la ora 11:00, deci te rugăm să ajungi la Atelierul Brews Brothers cu minim 15 minute înainte pentru a ne cunoaște și a stabili ce și cum avem de făcut.
ATENȚIE! Participarea la curs poate fi anulată fără niciun cost cu maxim 2 zile înainte de data desfășurării cursului și banii îți vor fi returnați în întregime. În caz contrar ne rezervăm dreptul de a nu returna nicio parte din valoarea cursului.
* Berea trebuie fermentată conform instrucțiunilor timp de 2 săptămâni și apoi maturată în sticle timp de minim o săptămână înainte de a putea fi băută.
Recenzii
Nu există încă recenzii.