Descriere
Învață să faci o bere în stilul West Coast Wheat Beer de la zero folosind ingredientele și procesul de fabricație standard al unei beri: plămădirea malțului de orz (mashing), obținerea mustului de bere și spălarea malțului (sparging), fierberea mustului de bere și adăugarea de hamei, răcirea mustului și punerea la fermentare.
Cursul are o durată de aproximativ 4 ore și are următoarea structură:
- scurtă descriere a ingredientelor ce vor fi folosite – 10 minute
- plămădirea mustului de bere (mashing) – 60 minute
- obținerea mustului de bere și spălarea malțului (sparging / lautering) – 30 minute
- fierberea mustului de bere și adăugarea hameiului – 60 minute
- răcirea berii și transferul ei în fermentator – 30 minute
Pe parcursul procesului de fierbere a mustului de bere vom mânca împreună un burger delicios de la partenerii noștri, iar pe parcursul cursului vom face o sesiune de degustare unde vei putea gusta din diverse beri produse în Atelierul Brews Brothers. La final, pleci acasă și cu 5L din berea produsă de tine în timpul cursului.*
Cursul începe la ora 11:00, deci te rugăm să ajungi la Atelierul Brews Brothers cu minim 15 minute înainte pentru a ne cunoaște și a stabili ce și cum avem de făcut.
ATENȚIE! Participarea la curs poate fi anulată fără niciun cost cu maxim 2 zile înainte de data desfășurării cursului și banii îți vor fi returnați în întregime. În caz contrar ne rezervăm dreptul de a nu returna nicio parte din valoarea cursului.
Pentru a putea rezerva un loc la cursurile noastre, este obligatorie plata în avans cu cardul online sau prin transfer bancar direct. Fii fără grijă, însă! În caz că nu mai poți participa la cursul la care te-ai înscris, putem reprograma pentru o dată ulterioară, sau returna banii în contul tău (dacă ne anunți cu maxim 48 ore înainte de ziua cursului sau dacă reprogramarea se poate face într-un interval de maxim o lună de la data originală a programării).
* Berea trebuie fermentată conform instrucțiunilor timp de 2 săptămâni și apoi maturată în sticle timp de minim o săptămână înainte de a putea fi băută.
Recenzii
Nu există încă recenzii.