• Calculatoare Homebrewing
  • Echivalențe malț
  • Despre noi
  • Ajutor
  • Contact
  • 0732 705 582
Brews BrothersBrews Brothers
  • Magazin
  • Cursuri
  • Abonamente
  • Contul tau
  • 0 produse
  • Kituri de Bere Incepatori
  • Ingrediente Bere
    • Hamei
    • Malt
    • Drojdie de bere
    • Extract de Malt/Zahar
  • Echipamente Homebrew
    • Echipamente Complete Homebrew
    • Plamadire Must Bere
    • Fierbere Must Bere
    • Racire Must Bere
    • Fermentare Bere
    • Masurare
    • Accesorii Homebrewing
  • Imbuteliere
    • Sifonare Bere
    • Sticle
    • Capace
    • Capsatoare Capace
  • Aditivi & Igienizare
    • Igienizare
    • Aditivi & Adjuvanti Bere
    • Tratare Apa
  • Retete Bere
  • Bere
BrewsBrothers.ro | Kituri de Bere Incepatori | Kit Bere Extract Mangrove Jack’s Craft Series German Helles w Dry Hops 23L

Kit Bere Extract Mangrove Jack’s Craft Series German Helles w Dry Hops 23L

109,00 lei

Berea rezultată din kitul Mangrove Jack’s Craft Series German Helles este o variantă modernă a unui stil clasic.

În stoc

Cod Produs: KITBEVGERHELL Categorie: Kituri de Bere Incepatori Etichetă: kit bere
  • Descriere
  • Informații suplimentare
  • Recenzii (0)

Descriere

Berea rezultată din kitul Mangrove Jack’s Craft Series German Helles este o variantă modernă a unui stil clasic. Corpul ușor, deschis la culoare și cu gust mălțos este complimentat de note de vanilie și fructe roșii datorită hameiării cu două soiuri de hamei din Noua Zeelandă.

Pachetul include drojdie profesională Mangrove Jack’s M54 Californian Lager și hamei Wakatu și Pacific Gem pentru dry hop, iar kitul este ambalat în pachete rezistente din plastic. Instrucțiunile complete de folosire se găsesc pe spatele ambalajului. Necesită adăugarea 1.2kg de Extract de Malț Pur Lichid sau de 1kg de zahăr sau dextroză.

Acest kit de bere necesită echipament de bază de homebrewing care nu e inclus. În rest, tot ce ai nevoie este să adaugi apă pentru a produce 23 litri de bere în stil Lager.

 

Instrucțiuni pentru fabricarea berii din kituri de bere din extract Mangrove Jack’s

 

Echipamente și accesorii necesare

Pentru că acest kit de bere nu vine cu echipamentul necesar, vei avea nevoie de câteva elemente care te vor ajuta sa faci o bere nu doar bună, ci foarte bună, fără riscul de a se altera, infecta, sau prinde gusturi neplăcute. Ca atare, îți recomandăm să achiziționezi următoarele echipamente și accesorii. Dacă le ai deja, poti trece peste acest pas:

În mod obligatoriu ai nevoie de următoarele echipamente și accesorii

  • Un fermentator din plastic alimentar cu un capac ce se închide ermetic pentru a nu lăsa aerul să intre în bere pe parcursul fermentării. Poți alege una dintre următoarele variante:
    • Un set complet de homebrewing sau
    • Fermentator de plastic cu scală, capac și mâner, cu capacitate de 33L plus
  • Supapă de evacuare CO2 pentru a permite dioxidului de carbon produs în timpul fermentării să iasă din fermentator fără a permite oxigenului sau altor impurități să ajungă în bere
  • Un sifon pentru a trage berea din fermentator în sticle sau în butoi
  • Sticle – pot fi de sticlă (îți recomandăm să păstrezi sticle închise la culoare) cu capac swing top sau capace crown, sau PET

Ca accesorii opționale îți recomandăm să iei în considerare următoarele echipamente și accesorii:

  • Un hidrometru cu scală triplă pentru a verifica dacă fermentarea a ajuns la final sau dacă mai trebuie să lași berea în fermentator
  • Un cilindru de măsurare în care poți colecta bere și imersa hidrometrul sau densimetrul pentru a afla starea de fermentare a berii tale
  • Un termometru adeziv pentru fermentator pentru a putea verifica mereu temperatura berii din fermentator. Pe lângă igienă, care reprezintă 70% din ceea ce asigură faptul că vei avea o bere foarte bună la final, temperatura și controlul ei sunt critice. O temperatură prea scăzută și drojdia (în mod special cea de tip Ale livrată cu majoritatea kiturilor de bere) nu va lucra, prea ridicată și fermentarea se va întâmpla prea rapid, ceea ce va rezulta în gusturi și mirosuri neplăcute și chiar în stricarea berii
  • Dacă vei ține fermentatorul într-o încăpere răcoroasă (cu temperaturi ce nu depășesc 17-18°C) îți recomandăm o bandă de control a temperaturii care să încălzească berea până la temperatura de fermentare indicată pe kitul pe care îl faci. Dacă, în schimb, ții berea într-o încăpere mai călduroasă îți recomandăm să verifici temperatura berii și să o răcești dacă e cazul (cel mai ușor mod fiind să scufunzi parțial fermentatorul în cada în care ai pus apă rece și gheață în prealabil, până când temperatura indicată de termometrul de pe fermentator este cea dorită – e critic ca temperatura de fermentare să fie respectată pe cât posibil mai ales în primele zile ale fermentării și trebuie ținut cont și de faptul că procesul de fermentare în sine se produce cu degajare de căldură)
  • O paletă pentru amestecarea lichidelor – poți folosi și o paletă de inox curățată bine înainte.
  • Un dispozivit pentru umplerea sticlelor ce funcționeaza împreună cu sifonul și care te ajută să torni ușor fără oxigenare suplimentară berea și care se oprește automat în momentul în care îl ridici de pe fundul sticlei.
  • Capsator pentru capace și capace metalice de tip crown

 

Igienizarea echipamentelor

Absolut tot ce intră în contact cu berea trebuie să fie igienizat în mod corespunzător în prealabil pentru a evita contaminarea și, implicit, stricarea berii. Ca atare îți recomandăm să folosești un dezinfectant special care poate fi folosit atât pentru dezinfectarea echipamentelor și accesoriilor de plastic (fermentator, pipetă, cilindru de măsurare, etc) cât și a sticlelor.

 

Fabricarea efectivă a berii din kit

Pregătirea mustului de bere

  1. Igienizeaza toate echipamentele necesare asa cum este descris la punctul anterior
  2. Dezlipește pliculețul de drojdie lipid pe fundul pungii și apoi pune punga ce conține extractul de malț în apă caldă pentru 15 minute pentru a înmuia malțul lichid din interiorul ei.
  3. Dizolvă 1kg de zahăr în 2-3L de apă caldă și adaugă lichidul rezultat în fermentator
  4. După trecerea celor 15 minute, golește conținutul pungii în fermentator. Extrage orice malț a rămas lipit pe pereții interiori ai pungii punând apă fierbinte (în jur de 70°C) în pungă și amestecând bine până când tot conținutul pungii a fost scurs în fermentator. ATENTIE! Apa pe care o introduci în fermentator trebuie să fie apă potabilă, fie de la robinet, fie apă plată (îți recomandăm versiunea a doua).
  5. Umple fermentatorul până la marcajul de 23L în total folosind un amestec de apă caldă și rece așa încât, la final, lichidul din fermentator să aibă o temperatură între 20°C și 25°C. Dacă temperatura depășește 25°C răcește-o un pic punând fermentatorul într-o baie de apă rece și gheață.
  6. Dacă temperatura mustului din fermentator este în intervalul specificat anterior adaugă drojdia din pliculețul ce vine în pachet, presărând-o peste toată suprafața berii.
  7. Pune capacul și asigură-te că este foarte bine închis. Umple până la jumătate supapa de CO2 cu un amestec de apă și dezinfectant (poate fi luat lichid direct din timpul dezinfectării fermentatorului) și introdu această supapă în gaura din capacul fermentatorului până la punctul la care nu mai poate intra.

 

Fermentarea berii

  1. Pune la fermentat timp de 10 zile la o temperatură ambientală de 18-24°C și asigură-te că fermentatorul nu este expus la lumină. Dacă temperatura ambientală este mai scăzută de 17°C poți folosi banda de control a temperaturii sau o pătură să încălzești fermentatorul. Dacă temperatura este mai crescută (mai ales în timpul verii), poți pune fermentatorul într-o încăpere cu aer codiționat sau îl poți răci imersându-l într-o baie de apă cu gheață.
  2. Pentru a preveni contaminarea de orice fel, te rugăm să deschizi fermentatorul cât mai puțin cu putință, iar dacă este nevoie să introduci obiecte în contact cu berea, să le dezinfectezi în prealabil. De asemenea, fermentatorul ar trebui să fie pus undeva unde eventuale scurgeri să nu producă daune.
  3. După acest interval fermentare verifică densitatea berii folosind hidrometrul. Dacă aceasta este 1009 sau mai puțin poți trece la îmbuteliere. Dacă este peste 1009, ar trebui să mai lași berea la fermentat o zi, două, și citește densitatea apoi din nou. Dacă densitatea berii se află în pragul menționat, o poți îmbutelia.

 

Îmbutelierea berii

  1. Sterilizează/dezinfectează sticlele, sifonul și dispozitivul de umplere al sticlelor înainte de a te apuca de treabă. Pentru sticle poți folosi dezinfectantul ce nu necesită clătire pentru a grăbi procesul, ai grijă doar să le lași să se scurgă bine înainte de a le folosi (de preferință 5-10 minute după ce le-ai scos din soluția cu dezinfectant). Pentru scurgere poți folosi un picurător de sticle sau poți pur și simplu pune sticlele cu capul în jos pe un ștergar curat.
  2. Pentru că drojdia mai este încă activă în suspensie în bere, carbonatarea se va face natural folosind unul dintre următoarele procedee. Atenție să nu depășiți cantitățile indicate pe fiecare dintre adjuvanți, ori sticlele ar putea exploda:
    1. Adaugă o linguriță rasă de zahăr special pentru bere, zahăr candel sau zahăr cristal per fiecare sticlă de 330/500ml, SAU,
    2. Adaugă un drops de carbonatare în fiecare sticlă de 330/500ml, SAU,
    3. Dizolvă 100-125g de zahăr special pentru bere, candel sau cristal în 150-200ml de apă la o temperatură de 30-35°C, adaugă lichidul rezultat direct peste berea din fermentator și amestecă bine
  3. Odată trasă berea în sticle folosind sifonul și sistemul de umplere a sticlelor, acestea trebuie sigilate fie folosind un capac swing top, capsate cu un capac metalic de tip crown sau cu dopul de plastic al pet-ului.
  4. Sticlele trebuie lăsate într-un loc cu o temperatură ideal între 20-24°C, ferite de soare sau lumină puternică, timp de cel puțin o săptămână (ideal două săptămâni), pentru fermentarea secundară.
  5. După o săptămână pune sticlele într-un loc răcoros și întunecat (poate fi chiar și în frigider) și lasă până când berea devine complet clară (de obicei o săptămână)

 

Pentru că berea făcută în acest sistem homebrew nu este pasteurizată în niciun fel, îți recomandăm să o consumi într-un interval de maxim 3 luni de zile și, în acest interval, să nu ții berea la temperaturi ridicate sau în soare. De asemenea, e posibil ca în sticle să ai un oarecare conținut de drojdie, așa că îți recomandăm să torni berea cu grijă în pahar pentru a evita să bei și drojdia.

Informații suplimentare

Greutate 1.6 kg
Tip Kit

Doar Ingrediente

Brand

Mangrove Jack's

Stil de Bere

German Helles

Cantitate produsă

23L

Amăreală IBU

18 – 34

Culoare EBC

15 – 20

ABV Aproximativ

4.4%

Brand

Mangrove Jack's

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Kit Bere Extract Mangrove Jack’s Craft Series German Helles w Dry Hops 23L” Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse similare

  • Set Complet Kit Bere Mangrove Jack’s Pink Grapefruit IPA și Echipament Homebrewing 23L

    379,00 lei
    Adaugă în coș
  • mangrove jacks red ipa le

    Kit Bere Extract Mangrove Jack’s Craft Series Red IPA Limited Edition w Dry Hops 23L

    109,00 lei
    Stoc Epuizat
  • Set Complet Kit Bere Mangrove Jack’s Craft Series Golden Lager și Echipament Homebrewing 23L

    369,00 lei
    Adaugă în coș
  • Set Complet Kit Bere Mangrove Jack’s Juciy Session IPA și Echipament Homebrewing 23L

    389,00 lei
    Stoc Epuizat
  • Set Complet Kit Bere Mangrove Jack’s Red IPA Limited Edition și Echipament Homebrewing 23L

    379,00 lei
    Stoc Epuizat
  • mangrove jacks roasted stout

    Kit Bere Extract Mangrove Jack’s Roasted Stout w Dry Hops 23L

    109,00 lei
    Stoc Epuizat
Brews Brothers
  • Condiții COVID-19
  • Cum comand?
  • Cum plătesc?
  • Cum și când primesc coletul?
  • Cum returnez?
  • Termeni și Condiții
  • Contact
  • Despre noi
  • Confidențialitate
  • ANPC
  • Sitemap
  • Soluționarea Online a Litigiilor

Copyright © Brews Brothers 2017
Acest website folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență de navigare cât mai bună, dar și pentru a memora preferințele fiecărui utilizator la vizitele următoare. Prin click pe buton "Accept toate", vei permite folosirea tuturor cookie-urilor. Vei avea, totuși, și posibilitatea de a accesa "Setări Cookies" pentru a controla ce cookie-uri accepți sau nu.
Setări cookiesAccept toate
Manage consent

Setări cookies

Acest website folosește cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență de navigare optimă. Dintre cookie-urile prezente pe siteul nostru, cele marcate ca strict necesare sunt stocate în browserul tău și sunt esențiale pentru funcționalitatea site-ului și nu pot fi respinse, ci doar șterse de către tine din setările browserului. Folosim, de asemenea, și cookie-uri ale unor aplicații terțe, care ne ajută să analizăm și să înțelegem cum folosești site-ul nostru, iar acestea vor fi stocate în browserul tău doar cu acordul tău. Ai, de asemenea, opțiunea de a respinge aceste cookie-uri la orice moment, dar renunțarea la unele dintre ele ar putea afecta experiența ta de navigare pe site-ul nostru.
Strict necesare
Activate permanent
Cookie-urile strict necesare sunt esențiale pentru ca site-ul să funcționeze corect. Aceste cookie-uri asigură funcționalități de bază și de securitate, fără a colecta vreun fel de date despre utilizator.
CookieDurationDescription
cookielawinfo-checkbox-analytics1 yearThis cookies is set by GDPR Cookie Consent WordPress Plugin. The cookie is used to remember the user consent for the cookies under the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-performance1 yearThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
PHPSESSIDsessionThis cookie is native to PHP applications. The cookie is used to store and identify a users' unique session ID for the purpose of managing user session on the website. The cookie is a session cookies and is deleted when all the browser windows are closed.
viewed_cookie_policy1 yearThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Funcționale
Cookie-urile funcționale ne ajută să oferim anumite funcționalități pe site-ul nostru, precum distribuirea conținutului, păstrarea datelor coșului sau alte funcții ale unor aplicații terțe.
Marketing și publicitate țintită
Cookie-urile de marketing și publicitate țintită sunt folosite pentru a prezenta vizitatorilor site-ului anunțuri și campanii de marketing relevante. Aceste cookie-uri urmăresc experiența de navigare a vizitatorilor pe diverse site-uri și colectează informații pentru a le prezenta anunțuri personalizate.
Analitice
Cookie-uile de analiză sunt folosite pentru a înțelege cum interacționează vizitatorii cu site-ul nostru. Aceste cookie-uri ne ajută să obținem date anonimizate precum numărul de vizitatori, rata de respingere, sursa de trafic, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThis cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to calculate visitor, session, campaign data and keep track of site usage for the site's analytics report. The cookies store information anonymously and assign a randomly generated number to identify unique visitors.
_gcl_au3 monthsThis cookie is used by Google Analytics to understand user interaction with the website.
_gid1 dayThis cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to store information of how visitors use a website and helps in creating an analytics report of how the website is doing. The data collected including the number visitors, the source where they have come from, and the pages visted in an anonymous form.
Performanță
Cookie-urile de performanță sunt folosite pentru a înțelege și analiza indici de performanță ai site-ului, ceea ce ne ajută mai departe la a livra o experiență mai bună vizitatorilor noștri.
CookieDurationDescription
__utma2 yearsThis cookie is set by Google Analytics and is used to distinguish users and sessions. The cookie is created when the JavaScript library executes and there are no existing __utma cookies. The cookie is updated every time data is sent to Google Analytics.
__utmb30 minutesThe cookie is set by Google Analytics. The cookie is used to determine new sessions/visits. The cookie is created when the JavaScript library executes and there are no existing __utma cookies. The cookie is updated every time data is sent to Google Analytics.
__utmcsessionThe cookie is set by Google Analytics and is deleted when the user closes the browser. The cookie is not used by ga.js. The cookie is used to enable interoperability with urchin.js which is an older version of Google analytics and used in conjunction with the __utmb cookie to determine new sessions/visits.
__utmt10 minutesThe cookie is set by Google Analytics and is used to throttle request rate.
__utmv2 yearsThis cookie is set by Google Analytics. The cookie is used to store visitor-level custom variable data and is updated every time data is sent to Google Analytics.
__utmz6 monthsThis cookie is set by Google analytics and is used to store the traffic source or campaign through which the visitor reached your site.
_gat1 minuteThis cookies is installed by Google Universal Analytics to throttle the request rate to limit the colllection of data on high traffic sites.
Altele
Cookie-urile neclasificate sunt cele care sunt analizate, dar nu pot fi încadrate într-o anumită categorie încă.
CookieDurationDescription
cookielawinfo-checkbox-altele1 yearNo description
cookielawinfo-checkbox-analitice1 yearNo description
cookielawinfo-checkbox-functionale1 yearNo description
cookielawinfo-checkbox-necesare1 yearNo description available.
cookielawinfo-checkbox-performanta1 yearNo description available.
cookielawinfo-checkbox-publicitate1 yearNo description available.
volumeneverNo description available.
Salvează & acceptă