Descriere
Refractometru Miere.
Daca doriti sa aflati concentratia de zahar a mierii, un refractometru va permite sa masurati rapid si usor. Indicatiile instrumentului se bazeaza pe examinarea indicelui de refractie al luminii.
Pentru a verifica continutul de zahar, este suficient sa aplicati mierea direct pe prisma instrumentului.
Refractometrul compenseaza automat temperatura in intervalul 10°C – 30°C si asigura obtinerea unor rezultate mult mai precise.
Interval de masurare:
- concentratia de zahar: 0-90°% pe scara Brix (acuratete: +/- 0.1%)
Un grad pe scara Brix reprezinta 1 g de zahar in 100 ml de lichid masurat.
Setul include:
- refractometru
- pipeta
- surubelnita
- carcasa
- carpa
Componente refractometru: placa transparenta, prisma, surub de calibrare, manson de cauciuc, inel de ajustare a focalizarii, ocular.









Recenzii
Nu există încă recenzii.