Despre Brews Brothers

Salut, noi suntem Andrei, Alex, Mihai & Andrei, suntem cei patru Brews Brothers și pe scurt s-ar putea spune că ne place berea. Dacă e să-ți spunem o poveste mai lungă, totuși, aceasta ar fi că, tot gustând beri bune și căutând berăriile craft fringe de prin diverse țări am descoperit că nu numai că poți bea bere bună, ci, cu un pic de efort, îți și poți face singur propria bere foarte bună.

De-aici mai departe lucrurile sunt destul de simple. Oferta limitată din România pentru ingrediente, echipamente sau accesorii de homebrewing, faptul că informațiile sunt, în cele mai multe cazuri, limitate și că a trebuit să „stricăm” câteva beri din lipsă de know how ne-au împins la punctul la care credem că e nevoie de o idee proaspătă care să ajute dezvoltarea pieței de homebrewing alături de cea de bere craft.

Așa că ne-am gândit, ne-am învârtit, am mai băut câteva beri și ne-am pus pe treabă. Am dezvoltat un site așa cum ar trebui să fie: mobile friendly, cu categorii de produse împărțite intuitiv pentru o navigare cât mai ușoară, cu securizare la toate nivelurile și posibilitatea de a plasa o comandă în doi timpi și trei mișcări. Nu ne crezi? Descoperă acum magazinul online de homebrewing Brews Brothers.

Am pus la punct un atelier cu trei stații de lucru unde putem primi până la 12 oameni simultan care să învețe de la noi sau de la homebreweri mai pricepuți tot ce trebuie să știe de la A la Z pentru a face o bere acasă, de la mashing și de ce e importantă temperatura mash-ului, la sparging, fierbere, hopping, dry hopping, răcirea berii și punerea ei la fermentare. În plus, pentru ca toată experiența să fie cât mai distractivă, în cadrul cursurilor ne vom opri să mâncăm și un prânz gustos și să degustăm niște beri pentru a putea identifica diferite stiluri de bere. Află mai mult despre cursurile de homebrewing de la Atelierul Brews Brothers și înscrie-te aici.

Și, pentru că nu toți homebrewerii au banii necesari pentru a-i investi în echipamente bune de la început (noi am lucrat cu improvizații făcute de noi destul de mult timp) sau pur și simplu nu vor să se lege la cap cu achiziția și depozitarea echipamentelor și accesoriilor necesare, ne-am gândit să punem cele trei stații, plus toate echipamentele, accesoriile și utilitățile necesare la dispoziția celor care vor să le folosească, sub formă de abonament. Află cum poți fii și tu un Brew Brother și toate detaliile despre abonamentele de homebrewing Brews Brothers de aici.

Nu în ultimul rând, lucrăm de zor să obținem și autorizațiile necesare pentru un tap room în care să putem gusta toate minunățiile de beri produse de noi sau de tine în Atelierul Brews Brothers, unde să putem organiza degustări sau pur și simplu să bem o bere bună și să mai povestim despre homebrewing și nu numai. Până atunci, însă, îți putem pune la dispoziție spațiul nostru în cazul în care vrei să organizezi tu o degustare cu prietenii. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi la numărul de telefon listat mai sus sau folosind formularul de contact de aici.

Brews Brothers