Termeni și Condiții

Prevederi Generale:

Pentru utilizarea acestui site este necesar să citești și să accepți aceste reguli în totalitate. Vizitarea în continuare a acestui site presupune ca ești de acord cu aceste reguli.

Te rugăm să consulți Politica de confidențialitate pentru informații cu privire la modul în care colectăm, folosim, stocăm și dezvăluim datele tale cu caracter personal.

Definiții:

SITE

Se află la adresa https://www.brewsbrothers.ro, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile și produsele oferite de către BREWS BROTHERS SRL.

CONȚINUT:

 • Toate informațiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • Orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat al BREWS BROTHERS SRL, UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informațiilor de contact, specificate sau nu de către acesta;
 • Conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • Informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumita perioadă;
 • Date referitoare la BREWS BROTHERS SRL sau alte date privilegiate ale acesteia;
 • Informații legate de produsele, serviciile și/sau tarifele practicate de către BREWS BROTHERS SRL într-o anumită perioadă;

PRODUSE ȘI SERVICII:

Orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în COMANDĂ, care urmează a fi furnizate de către BREWS BROTHERS SRL, CLIENTULUI ca urmare a încheierii CONTRACTULUI.

UTILIZATOR:

Reprezintă persoana fizică sau juridică care are sau obține acces la CONȚINUT-ul SITE-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către BREWS BROTHERS SRL (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între BREWS BROTHERS SRL și acesta, care a acceptat TERMENII ȘI CONDIȚIILE prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare.

CLIENT:

Persoana fizică sau juridică sau orice entitate juridică care efectuează o COMANDĂ.

COMANDA:

Reprezintă un document electronic, generat ca urmare a accesării SITE-ULUI de către un CLIENT, prin care CLIENTUL transmite BREWS BROTHERS SRL intenția sa de a achiziționa PRODUSE și SERVICII de pe SITE. Rezervarea unui PRODUS accesând SITE-ul nu reprezinta o COMANDĂ.

CONTRACT:

Reprezintă o COMANDĂ confirmată de către BREWS BROTHERS SRL, prin care BREWS BROTHERS SRL este de acord sa livreze CLIENTULUI PRODUSE și SERVICII, iar CLIENTUL este de acord să efectueze plata acestora.

NEWSLETTER:

Mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poșta electronică (e-mail, SMS) asupra Bunurilor și Serviciilor și/sau a promoțiilor desfășurate de BREWS BROTHERS SRL într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea BREWS BROTHERS SRL cu referire la informațiile conținute de acesta.

TRANZACȚIE:

Încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui PRODUS și/sau SERVICIU de către BREWS BROTHERS SRL, CLIENTULUI, prin utilizarea serviciilor procesatorului de plăți agreat de către BREWS BROTHERS SRL, indiferent de modalitatea de livrare.

CAMPANII ȘI PROMOȚII:

Acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Bunuri și/sau Servicii având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de catre Vânzător. Toate promoțiile se desfășoară doar în limita stocurilor disponibile.

UTILIZARE ABUZIVĂ:

Reprezinta utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii BREWS BROTHERS SRL.

Termeni Contractuali:

 • Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care BREWS BROTHERS SRL își derulează operațiunile comerciale.
 • Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea Comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
 • Pentru motive justificate, BREWS BROTHERS SRL își rezervă dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor și/sau Serviciilor din Comandă. Dacă modifică cantitatea de Bunuri și/sau Servicii din Comandă va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția BREWS BROTHERS SRL la efectuarea Comenzii și va returna sumele aferente.
 • Contractul se consideră încheiat între BREWS BROTHERS SRL și Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la BREWS BROTHERS SRL, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificării de expediere a Comenzii.

Vânzarea Online:

 • Accesul în vederea plasării unei Comenzi îi este permis oricărui Client/Cumpărător.
 • Pentru motive justificate BREWS BROTHERS SRL își rezervă dreptul de a restricționa accesul Clientului/Cumpărătorului la unele din modalitățile de plată acceptate, în cazul în care consideră că în baza acțiunii sau a activității Clientului/Cumpărătorului pe Site, acesta ar putea prejudicia în vreun fel BREWS BROTHERS SRL. În oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumpărătorul se poate adresa către BREWS BROTHERS SRL, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor menționate mai sus.
 • Comunicarea cu BREWS BROTHERS SRL se poate realiza prin adresele menționate la secțiunea “CONTACT” din Site.
 • Toate tarifele aferente prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) și includ TVA.
 • În cazul plăților online BREWS BROTHERS SRL nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru aceasta acțiune o poarta numai Cumpărătorul.
 • BREWS BROTHERS SRL nu este responsabil de eventualele erori de preț/stoc și își rezervă dreptul de a anula orice comandă plasată pe un produs cu o astfel de eroare, cu o informare prealabilă a clientului.
 • Toate informațiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe Site nu reprezintă o obligație contractuală din partea BREWS BROTHERS SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
 • BREWS BROTHERS SRL își rezervă dreptul de a modifica, adăuga sau șterge conținutul din termeni și condiții fără o informare prealabilă către client.

Calitatea serviciilor de Hosting, Link-uri către alte Site-uri, Erori de Funcționare:

Site-ul www.brewsbrothers.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. BREWS BROTHERS SRL nu va putea fi facută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări ale scripturilor programate. BREWS BROTHERS SRL nu va putea fi facută răspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului.

Confidențialitate Datelor:

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Brews Brothers SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine.

Scopul colectării datelor este:

 • informarea utilizatorilor / clienților (Cumpărătorilor) privind situația contului lor de pe brewsbrothers.ro
 • informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția si starea comenzilor
 • evaluarea produselor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de statistica, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului
 • înregistrarea informațiilor în vederea alocării sau oferirii recompenselor, reducerilor și a altor beneficii, precum și pentru satisfacerea altor cereri sau cerințe ce au legătura cu programele de recompensare a clienților si alte programe similare
 • soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de utilizator

Politica de Retur:

Produsele achiziționate de pe BrewsBrothers.ro se pot returna, în ambalajul original și în aceeași stare în care le-ai recepționat, în termen de maxim 14 zile calendaristice de la momentul primirii lor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Pentru a putea returna unul sau mai multe produse te rugăm să urmezi pașii descriși aici.

Important!!!

Nu fac obiectul denunțării unilaterale a contractului produsele deteriorate sau care prezintă defecțiuni din culpa cumpărătorului, precum cele care au fost desfăcute ori ale căror piese au fost înlocuite și nici produsele nefuncționale care fac obiectul reparațiilor sau înlocuirii lor în baza certificatului de garanție.

Conform art.16 din OUG 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare următoarele produse:

 • produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 • produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;

Prin completarea datelor tale în formularul de creare de cont și/sau de Comanda declari ca accepți necondiționat ca datele tale personale să fie incluse în baza de date BREWS BROTHERS și îți dai acordul clar ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de către BREWS BROTHERS, afiliații și colaboratorii acestora pentru desfășurarea și/sau derularea de către BREWS BROTHERS, afiliații și colaboratorii acestora de activități cum ar fi, dar fără a se limita la, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentelor Termene și Condiții ai luat la cunoștință faptul ca îți sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de te adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor tale garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Totodată, ai dreptul de a te opune prelucrării datelor tale personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

În cazul optării pentru plata online, procesarea datelor se face pe serverele companiilor care furnizează aceste servicii . SC BREWS BROTHERS SRL nu solicită și nu stochează date referitoare la cardul tău.

Brews Brothers SRL poate furniza datele tale cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora (NDA), prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing, Curierat, servicii de plată / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre, asigurători.

Informațiile tale cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Politie, Instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

SC BREWS BROTHERS SRL certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul brewsbrothers.ro, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au inițiat aceasta acțiune.

Poți consulta în întregime politica noastră de confidențialitate aici precum și afla care sunt datele pe care le colectăm anonim prin intermediul cookie-urilor aici.