Modalități de plată

Următoarele modalități de plată sunt disponibile pentru finalizarea comenzilor pe BrewsBrothers.ro

  • Plata online cu cardul tău bancar prin procesatorul de plăți  – ÎN CURÂND
  • Transfer Bancar
  • Plata în numerar la ramburs
  • Plata în numerar sau cu cardul la ridicarea de la sediul GALO MAGAZIN

Plata online folosind Cardul Bancar

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, în condiții de siguranță deplină, folosind serviciile procesatorului de plăți. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod VV2/CVC2).

NU ESTE PERCEPUT NICIUN COMISION PENTRU TRANZACȚIILE CU CARDUL EFECTUATE PE SITE-UL BREWSBROTHERS.ro!

După finalizarea comenzii vei fi redirecționat către pagina de plată online pe platforma procesatorului de plăți. Produsele îți vor fi expediate sau le vei putea ridica personal doar după ce procesatorul de plăți autorizează tranzacția.

Toate tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente a cardului tau, in cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plată. BrewsBrothers.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Plata prin Transfer Bancar

Daca ai ales aceasta modaliate de plata pentru o comanda plasata pe BrewsBrothers.ro vei primi pe email o factura proforma cu toate detaliile necesare. Pentru a te asigura ca plata este corecta, te rugam sa folosesti detaliile de mai jos

Nume beneficiar: SC GALO OPREA SRL
Cont lei beneficiar: RO90RZBR0000060020965711
Cod unic inregistrare: RO23468621

Livrarea comenzii se va face imediat dupa ce primim confirmarea platii de la banca.

Plata în numerar la ramburs

Plata cu numerar la ramburs se face în lei, integral, la livrare către curierul care efectuează livrarea. Suma maximă ce poate fi platită în numerar per comanda și factură aferentă comenzii este de 5.000 Lei.

Pentru comenzile cu livrare cu plata ramburs la livrare se va percepe o taxă suplimentară de 5 lei per comandă.

Plata în numerar sau cu cardul la ridicarea de la sediul nostru 

Dacă dorești, poți ridica produsele de la sediul GALO MAGAZIN  și poți plăti la ridicarea produselor. Atenție, în cazul în care vrei să plătești cash, suma maximă ce poate fi plătită în numerar per comandă și factură aferentă comenzii este de 5.000 Lei. Dacă suma depășește 5.000 Lei te rugăm să iei în considerare varianta de a plăti cu cardul sau de a plasa comenzi cu valori mai mici.

Brews Brothers