Descriere
Daca preparati bere acasa si doriti sa aflati concentratia de zahar din mustul de bere, un refractometru va va permite sa masurati rapid si usor. Acest dispozitiv va va ajuta, de asemenea, sa determinati densitatea specifica a mustului de bere in intervalul 1,000-1,130 SG. Indicatiile instrumentului se bazeaza pe examinarea indicelui de refractie al luminii.
Utilizare: pentru a verifica continutul de zahar, este suficienta o picatura de must de bere aplicata direct pe prisma instrumentului.
Refractometrul compenseaza automat temperatura in intervalul 10°C – 30°C si asigura obtinerea unor rezultate mult mai precise.
Interval de masurare:
- concentratia de zahar: 0 – 32% pe scala Brix (acuratete: +/- 0.1%)
- densitatea specifica: (1,000 – 1,130 SG)
Setul include:
- refractometru
- pipeta
- surubelnita
- carcasa
- carpa
Componente refractometru: placa transparenta, prisma, surub de calibrare, manson de cauciuc, inel de ajustare a focalizarii, ocular.
Recenzii
Nu există încă recenzii.