Descriere
Malt de orz Weyermann Melanoidin 100g.
Maltul de orz Weyermann Melanoidin este un malt specialitate, cu o aroma intensa de malt si caracteristici unice de preparare a berii. Are un grad ridicat de modificare atat a proteinelor, cat si a amidonului si aciditate ridicata. Aceste atribute ajuta la promovarea stabilitatii aromei, aduc un plus de corp.
Maltul Weyermann Melanoidin adauga o culoare de chihlimbar intens – rosu-maro la berea finita. Aroma bogata de malt are note de miere si biscuiti.
Maltul melanoidinic este cel mai bine utilizat in berile brune sau rosii de tip Amber Ale, Amber Lager, Dark Ale, Scottish Ale, Red Ale, Irish Ale.
Caracteristici:
- Umiditate produs: max 4.5%;
- Culoare: 60 – 80 EBC;
- Procent utilizare: pana la 20% din total malt.
Pentru plamadire si filtrare malturi recomandam Sacul BIAB.
Recenzii
Nu există încă recenzii.