Descriere
Mustimetru 0-24°Balling cu cilindru de plastic pentru masurarea zaharului si determinarea alcoolului potential.
Mustimetrul este un dispozitiv esential pentru o determinare rapida si precisa a cantitatii de zahar din vin sau must de bere. Mustimetrul este calibrat in grade Balling (°Blg) – 1°Blg corespunde cu aproximativ 10g de zahar la 1L de must. Mustimetrul este calibrat la 20°C.
Acest mustimetru permite, de asemenea, determinarea alcoolului potential al berii sau vinului folosind calcule simple.
Instructiuni:
Pentru a efectua o masurare, umpleti cilindrul de testare cu o cantitate mica de must fara bule de gaz sau alte particule. Cantitatea de must trebuie sa fie suficienta pentru a permite flotorului din tubul de testare sa se miste liber, fara a atinge peretii tubului. Valoarea concentratiei de zahar este indicata de partea superioara a mustimetrului.
Setul include:
- cilindru de testare din sticla
- mustimetru
Recenzii
Nu există încă recenzii.