Descriere
Mustimetru 0-24°Balling cu cilindru de sticla pentru masurarea zaharului si determinarea alcoolului potential.
Mustimetrul este un dispozitiv esential pentru o determinare rapida si precisa a cantitatii de zahar din vin sau must de bere. Mustimetrul este calibrat in grade Balling (°Blg) – 1°Blg corespunde cu aproximativ 10g de zahar la 1L de must. Dispozitivul este calibrat la 20 – 21°C.
Acest mustimetru permite, de asemenea, determinarea alcoolului potential al berii sau vinului folosind calcule simple.
Instructiuni:
Pentru a efectua o masurare, umpleti cilindrul de testare cu o cantitate mica de must fara particule sau bule de gaz. Cantitatea de must trebuie sa fie suficienta pentru a permite flotorului din tubul de testare sa se miste liber, fara a atinge peretii tubului. Valoarea concentratiei de zahar este indicata de partea superioara a mustimetrului.
Dimensiunile produsului:
- mustimetru: inaltime – 24 cm; diametru – 1.75 cm;
- cilindru de testare: inaltime – 24.5 cm; diametru exterior – 2.2 cm; diametru interior – 2.0 cm;
Setul include:
- cilindru de testare din sticla
- mustimetru
Recenzii
Nu există încă recenzii.