Descriere
Refractometru 0-40° Brix si 0-25% alcool potential.
Daca doriti sa aflati concentratia de zahar din diferite musturi, un refractometru va permite sa masurati rapid si usor. Acest dispozitiv va va ajuta, de asemenea, sa determinati alcoolul potential al berii sau al vinului. Indicatiile instrumentului se bazeaza pe examinarea indicelui de refractie al luminii.
Utilizare: pentru a verifica continutul de zahar si alcoolul potential, este suficienta o picatura de must aplicata direct pe prisma instrumentului.
Refractometrul compenseaza automat temperatura in intervalul 10°C – 30°C si asigura obtinerea unor rezultate mult mai precise.
Un grad pe scara Brix reprezinta 1 g de zaharuri in 100 ml de lichid masurat.
Intervale de masurare:
- concentratia de zahar: 0 – 40% pe scala Brix (acuratete: +/- 0.1%)
- alcool potential: 0-25% Vol
Setul include:
- refractometru
- pipeta
- surubelnita
- carcasa
- carpa
Componente refractometru: placa transparenta, prisma, surub de calibrare, manson de cauciuc, inel de ajustare a focalizarii, ocular.













Recenzii
Nu există încă recenzii.